Élelmiszervizsgálati Közlemények 38. (1992)

1992 / 1. szám

Élelmiszervizsgálati Közlemények TARTALOM Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XXXVII. kötetéről (Molnár Pál) ..........................................................................................3 Seim, Jürg: Az élelmiszerkémia fejlődésének irányai..................................6 Kozma-Kovács Edit, Halász Anna, Hajós Gyöngyi, Sass Ágnes és Boross Ferenc: Liponsav vizsgálata sörélesztőből réteg és kapilláris gázkromatográfiás módszerekkel ........................................18 Tekes Lajosné, Gergely Anna és Milotay Györgyné: Élelmiszerek egyes rost-frakcióinak vizsgálata ........................................................27 Nagy Edit: Közvizsgálati adatok újszerű értékelése és annak tanulságai az élelmiszerek legfontosabb paramétereinek meghatározásában .... 33 Magyar országos és ágazati élelmiszerszabványok jegyzéke......................41 Szakmai hírek..............................................................................................78 Hazai lapszemle..........................................................................................78 Külföldi lapszemle.......................................................................................81 1991. évi tartalomjegyzék............................................................................84 Rendezvénynaptár......................................................................................85 XXXVIII. kötet 1992. 1. füzet

Next