Élelmiszervizsgálati Közlemények 43. (1997)

1997 / 1. szám

Élelmiszervizsgálati Közlemények TARTALOM Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XLII. kötetéről (Dr. Molnár Pál) .................................................................................................. 5 Dr. Molnár Pál: Az élelmiszerek minőségalakulása 1996-ban a hatósági minőségellenőrzés megállapításai alapján............................... 10 Temesvári János és Hoschke Ágoston: Glükóztartalom enzimes meghatározása kísérleti mintákban ............................................................. 35 Lásztity Radomir: A „Chemical Reactions in Foods III” nemzetközi szimpóziumon: Új irányzatok az élelmiszerkémiában.......................... 46 Az élelmiszervegyészek tevékenységi területe (Molnár Pál)........................................................................................................ 52 A magyar élelmiszerjoggal kapcsolatos érvényes előírások jegyzéke...... 57 A KÉKI - Élelmiszer Minőségügyi Információs Centrum hírei ................. 65 Hazai lapszemle........................................................................................................... 74 Külföldi lapszemle .................................................................................................... 75 1996. évi tartalomjegyzék ....................................................................................... 81 Rendezvénynaptár ...................................................................................................... 82 XLIII. kötet 1997. 1. füzet

Next