Élelmiszervizsgálati Közlemények 45. (1999)

1999 / 1. szám

Élelmiszervizsgálati Közlemények TARTALOM Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közleménynek XLIV. kötetéről (Molnár Pál).............................................................................................................. 3 Riskó Gabriella: A penésztartalom meghatározására alkalmas módszerek I.: Tenyésztéses mikrobiológiai és mikroszkópos módszerek ................................................................................................................. 9 A „Szívbarát” védjeggyel tanúsított termékek (Molnár Pál és Vámosné Falusi Zsuzsa) .................................................................................... 17 Beszámoló a „Genetikailag módosított élelmiszerek előállítása és forgalomba hozatala” szakmai rendezvényről (Molnár Pál és Komáromy Attiláné) ........................................................................................... 23 Az élelmiszerbiztonsági tanácsadó testület (ÉBTT) állásfoglalása a Veszély Elemzés Kritikus Szabályozási Pontok (HACCP) rendszer alkalmazásával kapcsolatos kérdésekről .................................... 30 A magyar élelmiszerjoggal kapcsolatos érvényes előírások jegyzéke......... 33 A KÉKI - Élelmiszer Minőségügyi Információs Centrum hírei ...................... 44 Külföldi lapszemle ....................................................................................................... 37 1998. évi tartalomjegyzék .......................................................................................... 64 Külföldi rendezvénynaptár ........................................................................................ 65 XLV. kötet 1999. 1. füzet

Next