Élelmiszervizsgálati Közlemények 48. (2002)

2002 / 1-2. szám

Élelmiszervizsgálati Közlemények TARTALOM Beszámoló az Élelmiszervizsgálati Közlemények XLVII. kötetéről (Molnár Pál).............................................................................................................. 3 Molnár Pál: Az élelmiszerbiztonság aktuális kérdései az európai szabályozás tükrében ............................................................................................. 8 Baráné Herczegh Ottilia, Horváthné Almássy Katalin és Örsi Ferenc: Másodlagos proteolitikus jellemzők alkalmazása hazai félkemény sajtok minősítésére, érettségi állapotának jellemzésére ........................................................................................................... 41 Gönczy Árpád: A debreceni Megyei Élelmiszerellenőrző és Vegyvizsgáló Intézet (1970-1982) ................................................................. 57 Beszámolók élelmiszertudományi és­­minőségügyi rendezvényekről ......... 69 A KÉKI - Élelmiszer Minőségügyi Információs Centrum hírei .................... 95 2000. évi tartalomjegyzék ........................................................................................ 110 Rendezvénynaptár ...................................................................................................... 111 XLVIII. kötet 2002. 1-2. füzet

Next