Élelmiszervizsgálati Közlemények 53. (2007)

2007 / 1. szám

Élelmiszervizsgálati Közlemények / / Élelmiszerminőség - Élelmiszerbiztonság TARTALOM Lásztity Radomir: Új irányzatok a vitaminanalitikában............................. 3 Győri Zoltán és Ungar Diána: Az élelmiszertudományi képzés fejlődése a Debreceni Egyetemen .......................................................... 8 Kétszeri Dávid: RFID (EPC) - A legújabb technológia az élelmiszerek nyomonkövetésére ............................................................ 13­­. Verbeke: Az élelmiszer kockázatokra adott fogyasztói reakciók és a kommunikáció ................................................................... 26 Nótári Márta: A reklámok szerepe a biztonságos speciális magyar élelmiszerek marketingkommunikációjában ...................... 37 Mezei Melinda: A minőségbiztosítás és lehetőségeinek ismerete a magyar kertészek körében.................................................................... 45 Angol Királyi Vegyész Társaság Analitikai Módszerek Bizottságának 11. hírlevele: A jártasságvizsgálatok során kapott pontszámok megértése és felhasználása ............................... 52 Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről ........... 61 Külföldi rendezvénynaptár ............................................................................... 64 Lili. kötet 2007. 1. füzet

Next