Élelmiszervizsgálati Közlemények 56. (2010)

2010 / 1. szám

Élelmiszervizsgálati Közlemények Élelmiszerminőség - Élelmiszerbiztonság TARTALOM Garai Lőrinc, Bálint Mária és Örsi Ferenc: Az A- és E- vitaminok szabvány szerinti HPLC-meghatározási módszerének felülvizsgálata................................................................... 5 Pongráczné Barancsi Ágnes, Tarján Zsuzsanna és Sipos Péter: Extenzográfos minősítés a nemzetközi búzapiacon........................ 18 Temesi Ágoston, Biacs Péter és Szente Viktória: A konzervipari termékek és a konzervek fogyasztói értelmezése............................ 24 Újdonságok az élelmiszerkönyvi szabályozásban (Ősz Csabáné) .......................................................................................... 35 Fenntartható Élelmiszerlánc Világtalálkozó (Várkonyi Gábor) ...... 42 Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről ........ 48 Útmutató szerzők részére .......................................................................... 64 Megrendelő lap ............................................................................................ 65 Nemzetközi rendezvénynaptár ................................................................ 66 LVI. kötet 2010. 1. füzet

Next