Élelmiszervizsgálati Közlemények 59. (2013)

2013 / 1-2. szám

Élelmiszervizsgálati Közlemények Élelmiszerminőség - Élelmiszerbiztonság TARTALOM Ambrus Árpád, Zentai Andrea és Gál Veronika: Ötven éve alapították a Codex Alimentárius Bizottságot .................................... 5 Gere Attila, Szabó Dániel, Franka Tamás, Györey Annamária, Kókai Zoltán, Sipos László: Panelcheck szoftver statisztikai lehetőségei az érzékszervi bírálócsoport teljesítményének monitorozásában......................................................................................... 15 Antal Tamás és Kerekes Benedek: Szárított alma összehasonlító érzékszervi vizsgálata................................................................................. 28 Tolnay Pál, Szabó S. András és Ágyai Szabó Gábor: CHIO CHIPS termékek vizsgálata..................................................................... 43 Rácz Georgina és Gyenge Balázs: Az észlelt egészségügyi kockázatok és hasznosság változása az idő és a fenntarthatóság trendjének függvényében ......................................... 49 Beszámoló „Az új jelölési rendelet és a gyártmánylapok gyakorlati alkalmazása” témájú továbbképző rendezvényről (Pallóné Kísérdi Imola és Várkonyi Gábor) ..................................... 63 Beszámoló: „A termék megfelelőség ellenőrzése - A mintavétel és az analitikai vizsgálati eredmények megbízhatósága” szakmai megbeszélésről (Dorogházi Enikő) ..................................... 75 Élelmiszerbiztonsági Szemelvények.......................................................... 78 Hírek a külföldi élelmiszer-minőségszabályozás eseményeiről ....... 79 Nemzetközi rendezvénynaptár .................................................................... 82 LIX. kötet 2013. 1-2. füzet

Next